Inboedelverzekering

Iedereen heeft een inboedel. En door regelmatig nieuwe spullen aan te schaffen zal de omvang en de waarde van uw inboedel door de jaren heen aanzienlijk zijn gestegen. Met de ongemerkte groei van uw bezit, stijgt ook uw risico. Met een inboedelverzekering verzekert u zich voor de risico's van alle schade aan inboedel (brand-, schroei-, zeng-, rook-, roet- en smeltschade, waterschade, diefstal, breuk etc.). Zorg er wel voor dat uw inboedelverzekering is gebaseerd op de actuele waarde van uw inboedel! Het verzekerd bedrag is gebaseerd op de nieuwwaarde van de inboedel.

Opstal verzekering

voor meer informatie omtrent Opstal verzekering of een offerte op maat, nodigen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel: 0475 – 542600.

Buitenlandverzekering

voor meer informatie omtrent Buitenlandverzekering of een offerte op maat, nodigen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel: 0475 – 542600.

Huisdierverzekering

voor meer informatie omtrent Huisdierverzekering of een offerte op maat, nodigen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel: 0475 – 542600.

Recreatiewoning

voor meer informatie omtrent Recreatiewoning of een offerte op maat, nodigen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel: 0475 – 542600.

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De meeste ongelukken gebeuren gewoon in huis. Maar zeker in het verkeer, op school, op het sportveld en op de werkvloer kunnen ongelukken gebeuren met soms verstrekkende lichamelijke gevolgen. Met een ongevallenverzekering in uw woonpakket verzekert u zich bij geheel of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval, van een eenmalige uitkering voor noodzakelijke aanpassingen aan woonhuis auto of werkplek.