Autoverzekering

voor meer informatie omtrent Autoverzekering of een offerte op maat, nodigen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel: 0475 – 542600.

Oldtimerverzekering

U heeft veel tijd en geld geïnvesteerd in uw oldtimer auto of motor dan wilt u natuurlijk niet dat er iets mis gaat, bijvoorbeeld door brand of diefstal. Er zijn diverse verzekerings vormen zoals een WA, WA en Beperkt Casco of WA en Volledig Casco (All Risk) verzekering. Wij helpen u graag verder met een passende dekking. (let op voor een oldtimer bromfiets kunt u alleen een WA-verzekering afsluiten). Niet elke oudere auto, motor of bromfiets is per definitie een oldtimer. Een oldtimer is een auto, van tenminste 25 jaar oud , APK goedgekeurd en u mag er niet meer dan 7.500 kilometer (oldtimer auto), 5.000 kilometer (oldtimer motor) of 2.000 kilometer (oldtimer bromfiets) per jaar mee rijden.

Kampeerautoverzekering

voor meer informatie omtrent Kampeerautoverzekering of een offerte op maat, nodigen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel: 0475 – 542600.

Motorverzekering

voor meer informatie omtrent Motorverzekering of een offerte op maat, nodigen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel: 0475 – 542600.

Bromfietsverzekering

voor meer informatie omtrent Bromfietsverzekering of een offerte op maat, nodigen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel: 0475 – 542600.