U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra’s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen, overboeken en storten. En als u dat wilt hoort daar ook nog internetbankieren en een mobiel app bij. Verder is er niets ingewikkelds aan, in ieder geval niet bij RegioBank. Want wij kiezen bewust voor eenvoud in geldzaken. Bij ons is een betaalpakket gewoon een betaalpakket. Zonder dure creditcard of andere onnodige extra’s. Een voordelige rekening dus, waarmee u altijd eenvoudig uw bankzaken kunt regelen.

Uw bankzaken regelen op uw manier
Bij RegioBank kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt. Het is immers uw geld. Wilt u een eenvoudig betaalpakket, waar u wel alles mee kunt? Bij RegioBank kan dat. Want uw wensen staan bij ons voorop. U mag bijvoorbeeld Internet Bankieren, maar u kunt ook gebruik maken van overschrijvingsformulieren. En wilt u geld komen storten aan de balie? Ook dat is bij veel van onze kantoren mogelijk. Wilt u een betaalrekening waarbij u zonder problemen uw rekeningen kunt betalen wanneer en zoals u wilt? Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u al een lopende betaalrekening? Dan kunt u gebruik maken van de overstapservice. Bekijk het filmpje en kom langs.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Plus Betalen

Met Plus Betalen heeft u een compleet Betaalpakket waarmee uw dagelijkse bankzaken direct geregeld zijn. Voorwaarde voor Plus Betalen is dat u maandelijks gemiddeld minimaal € 500 aan inkomen of uitkering* op uw Privérekening laat storten. Met Plus Betalen profiteert u van extra voordeel. De minimumleeftijd om het pakket aan te vragen is 18 jaar.
  • Privérekening en Wereldpas met chipknip
  • Internet Bankieren
  • Rekeningoverzichten (digitaal of maandelijks papieren afschrift)
  • Mogelijkheid om rood te staan
  • 25% korting op iedere tweede en volgende Wereldpas
  • Gunstiger tarief dan Basis Betalen.

Basis Betalen

Laat u maandelijks gemiddeld minder dan € 500 aan inkomen of uitkering op uw Privérekening storten? Dan wordt Plus Betalen automatisch omgezet in Basis Betalen. Basis Betalen is een compleet Betaalpakket, maar heeft minder voordelen dan Plus Betalen.
  • Privérekening en Wereldpas met chipknip
  • Internet Bankieren
  • Rekeningoverzichten (digitaal of maandelijks papieren afschrift)
  • Mogelijkheid om rood te staan

Wereldpas en pin

Klanten met een betaalrekening bij RegioBank kunnen een Wereldpas aanvragen. Met deze pinpas kunt u wereldwijd veilig en gemakkelijk geld opnemen bij geldautomaten en betalen in winkels. De pas heeft ook een chipknip. In Nederland kunt u met de Wereldpas contant geld opnemen bij geldautomaten van SNS Bank en alle andere banken.
Pinnen bij een geldautomaat in het buitenland In het buitenland kunt u pinnen bij geldautomaten waarop hetzelfde logo staat afgebeeld als op uw Wereldpas.

Internet Bankieren

Uw bankzaken regelen wanneer het u het beste uitkomt. Gewoon thuis, vanachter uw computer. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en uw RegioBank digipas of digicode. Met Internet Bankieren kunt u veilig, snel en gemakkelijk uw bankzaken regelen zoals geld overmaken, uw saldo bekijken en rekeningafschriften printen. Om gebruik te maken van Internet Bankieren sluit u zonder extra kosten een aparte overeenkomst af met RegioBank.
Internet Bankieren voor jongeren Heb je een 1.2.3 Rekening, ben je 12 jaar of ouder en wil je ook Internet Bankieren? Dat kan met Internet Bankieren Jeugd. Lees verder voor de voordelen en om Internet Bankieren aan te vragen.