RegioBank is uw bank in de buurt

U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een Zelfstandig Adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. Dat vindt u allemaal bij RegioBank.

Wij zijn dichtbij en betrokken

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Hij weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving, en voelt zich betrokken bij het verenigings- en sportleven in het dorp. Hij neemt de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken, alles. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App.

Begrijpelijke financiële oplossingen

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

RegioBank werkt met lokale Zelfstandig Adviseurs

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.

Structuurwijziging RegioBank

Per 1 januari 2017 is er een wijziging in de juridische structuur bij RegioBank. RegioBank maakt deel uit van SNS Bank N.V.. Per 1 januari 2017 wijzigt de naam van SNS Bank N.V. in de Volksbank N.V.. RegioBank gaat vanaf dat moment de bankvergunning van de Volksbank N.V. gebruiken. Hierdoor zijn we goed voorbereid op toekomstige veranderingen in de wetten en regels voor financiële instellingen.

De naam RegioBank blijft gewoon bestaan; wij vormen alleen geen aparte vennootschap meer. Onze klanten houden dezelfde rekeningen en/of hypotheek. Ook onze dienstverlening blijft zoals onze klanten die van ons gewend zijn.

Depositogarantiestelsel

Het Depositogarantiestelsel beschermt uw geld tot € 100.000 per persoon per bankvergunning. RegioBank maakt straks gebruik van de bankvergunning van de Volksbank N.V., samen met de andere merken van deze bank. Dat zijn ASN Bank, BLG Wonen en SNS. Wij vallen dan ook samen onder het Depositogarantiestelsel. Dit houdt in dat uw geld bij de merken van de Volksbank N.V. samen tot € 100.000 per persoon beschermd is.

RegioBank is en blijft uw bank in de buurt

RegioBank blijft de bank voor mensen die persoonlijk contact en een kantoor dichtbij op prijs stellen. Met gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Daar staan wij voor.

Sparen

Heeft u geld over? Dat is altijd een fijn gevoel. U wilt natuurlijk wel graag een spaarrekening waarmee u het...

Lees verder...

Betalen

U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra’s. In deze tijd kunt u niet meer...

Lees verder...