WOZ-waarde te laag of te hoog? Zó maakt u bezwaar
18 februari 2021
Heeft u last van hooikoorts?
18 maart 2021

Fotowedstrijd met lokaal tintje

Fotowedstrijd met lokaal tintje: doe mee en win!

Het leuke van verzekerd zijn bij Nh1816, is dat het een coöperatie is. Dat betekent dat jij als verzekerde automatisch profiteert van voordelen en leuke acties. En de nieuwste actie, is wel een heel toffe. Een fotowedstrijd waarbij jij kans maakt op mooie prijzen. Jouw foto in ZEST Magazine bijvoorbeeld, de leden-glossy die in juni op 350.000 matten valt. Maar ook shoptegoed bij Cameraland. Hoe maak je kans?

Opdracht

De opdracht? Maak een glossywaardige foto in het thema ‘Ruimte’, in jouw lokale omgeving. Motiveer in drie zinnen waar je de foto hebt gemaakt en waarom deze foto ‘Ruimte’ uitbeeldt. Dat is de uitdaging van de ZEST fotowedstrijd, speciaal en uitsluitend voor Nh1816 verzekerden. Fotografeer bijvoorbeeld jouw favoriete ruimte in huis, het typerende pand in jouw woonplaats dat je zo aanspreekt, een stuk natuur in jouw ‘achtertuin’: het zijn zomaar wat ideeën.

Prijzen

Bij een fotowedstrijd horen prijzen voor fotoliefhebbers. Voor de winnende foto is een plek in ZEST Magazine gereserveerd, voor de top 10 wacht een online publicatie op zest-magazine.nl en voor de top 3 liggen deze prijzen klaar:

1e plaats: cadeaubon van € 500,- te besteden bij Cameraland
2e plaats: cadeaubon van € 350,- idem.
3e plaats: cadeaubon van € 250,-, idem.

Jury

De foto’s worden door niemand minder dan ZEST-fotografen beoordeeld. Deze vakidioten selecteren de top 10:

  • Ed van de Pol: naast het vastleggen van bewegingen in een ruimte, zoals de voetballers en het stadion van AZ, is Ed sterk in het fotograferen van panden en personen.
  • Patrick Ouwerkerk: landschappen fotograferen kan hij als de beste, bijvoorbeeld met behulp van een drone. Ook is Patrick bedreven in het vastleggen van interieurs.
  • Carola van Dalen: haar focus ligt op portretfotografie en bedrijfsfotografie. Van prachtige ruimtes tot artistieke shoots.

Doe mee

Meedoen is heel eenvoudig. Upload je foto, motivatie en gegevens via de pagina ‘ZEST Fotowedstrijd’. Daar lees je ook alle voorwaarden. Meedoen kan tot en met 31 maart. Veel plezier en succes!

Over ZEST Magazine

ZEST Magazine valt halverwege juni op de mat bij zo’n 350.000 Nh1816 verzekerden. Een glossy vol interviews, reportages, verdiepende achtergrondverhalen en tips op het gebied van films, boeken en lifestyle. Als Nh1816 verzekerde ben je automatisch gratis lid van de coöperatie en ontvang je jaarlijks  ZEST Magazine. Hierin vind je onder meer aantrekkelijke ledenvoordelen. Bijvoorbeeld korting voor een dagje uit naar het Nederlands Openluchtmuseum, of een gratis wandel-/fietskaart om het natuurschoon van Het Reitdiep te ontdekken. De zevende editie van ZEST Magazine staat in het teken van ‘Ruimte’. Nieuw in de glossy is de fotowedstrijd. En jij kan de eerste winnaar zijn!