Een bijzondere autotoertocht voor een bijzonder goed doel

Hypotheek voor senioren? Dit is wat u moet weten
20 september 2018
Handige wintertips voor uw huis
18 oktober 2018

Een bijzondere autotoertocht voor een bijzonder goed doel

Op zaterdag 27 oktober organiseert Stichting Veritas Stimulans Neeritter een autotoertocht door ‘ons sjoene’ Limburgse landschap en Vleeshouwers rijdt mee. 

Limburgse heuvels
De tocht vertrekt vanaf de locatie van Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg en slingert langs de mooiste wegen van het Limburgse heuvellandschap. De route is nog een verrassing, maar voor de lunch en de afsluiting zijn prachtige locaties gevonden.

Ronald McDonald Kindervallei
De opbrengst van de toertocht gaat voor een deel naar Ronald McDonald Kindervallei. Een plek in Valkenburg waar gezinnen met een zorgintensief kind in aangepaste vakantiewoningen kunnen verblijven en ontspannen.

Trots en betrokken
Wij zijn trots op de regio waarin wij werken en wonen en trots op het werk dat de Kindervallei in onze omgeving levert voor gezinnen die door zoveel ongeluk getroffen zijn. Het is voor ons vanzelfsprekend om iets voor onze regio terug te doen.

Coöperatie Nh1816
De Tourtocht Veritas Feel Good ondersteunen wij samen met Nh1816 Verzekeringen, onze partner voor particuliere schadeverzekeringen. Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar zonder aandeelhouders die dividend vragen en doet graag iets terug voor de samenleving door het steunen van lokale evenementen zoals de Tourtocht van Veritas.

Meedoen
De kosten voor deelname zijn €390,- voor een equipe en €175,- voor elke bijrijder. Als u zich wilt inschrijven, sturen wij u op verzoek het digitale aanvraagformulier.

Wij realiseren ons dat deelname niet voor iedere beurs is. We zijn dan ook blij dat we namens Nh1816 een startbewijs voor een equipe met bijrijder mogen verloten.

Wilt u kans maken, reageer dan voor 15 oktober via gerard@vfabv.nl . De winnaar wordt bekend gemaakt op onze Facebook pagina.